Om oss

Nordisk Fastighetsautomation & Teknik (NFT) grundades 2016 och är ett växande bolag med det primära målet att leverera tjänster med den bästa möjliga kvaliteten.

Vi är ett ungt företag – med en gedigen erfarenhet. Samtliga anställda har var och en arbetat med fastighetsautomation i över tio år. 

Vi som arbetar på NFT brinner för teknik. Särskilt sådan teknik som möjliggör energieffektivisering och gör gott för både miljö och människa. Sådan teknik som fastighetsautomation, med andra ord.

Vår ambition är att vara den mest kompletta systemintegratören som levererar de mest kvalitativa tjänsterna inom projektering, programmering och driftsättning av system för fastighetsautomation. Våra kunder ska vara nöjda! Därför prioriterar vi kvalitet framför kvantitet.

Kontaktpersoner

PLC, Produktutveckling

David Ahlström

070 – 55 42 519

david.ahlstrom@nfteknik.se

Helvar, Dali

Fredrik Antonsson

070 – 55 42 516

fredrik.antonsson@nfteknik.se

Service, Kalkyl

Janne Wickström

070 – 55 42 546

janne.wickstrom@nfteknik.se

Entreprenad

Mattias Strömberg

070 – 55 42 567

mattias.stromberg@nfteknik.se

Vill du bli en av oss?

Vi på NFT är ständigt på jakt efter nya, kompetenta medarbetare. Vi söker dig som är självgående, som brinner för teknik, samt har mångårig erfarenhet av programmering, driftsättning och avprovning av ett eller flera av de styrsystem vi arbetar med.

Om du kan vara den vi söker välkomnar vi din ansökan! Skicka ditt CV till info@nfteknik.se eller fyll i formuläret nedan.